ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Πάμε πάντα για όλους τους τίτλους"

Μάντζαρης: "Πάμε πάντα για όλους τους τίτλους"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό μετά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί των Τρικάλων με 89-69.

Μετά τη μεγάλη νίκη στην Τουρκία ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του στα Τρίκαλα όπου χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία επιβλήθηκε με 89-69 επί της τοπικής ομάδας. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό για τη μέχρι τώρα πορεία των ερυθρόλευκο, αλλά και τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3:

Για τον αγώνα: “Μπήκαμε από την αρχή σοβαροί. Δεν χαλαρώσαμε. Ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα είναι άκρως ανταγωνιστική, με καλούς ξένους και Έλληνες που τους πλαισιώνουν. Παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Και αυτό είναι ευχάριστο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα και επιθετικά και αμυντικά και γι΄ αυτό πήραμε μια νίκη με διαφορά”.

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: “Είναι ωραίο να παίζεις σε γεμάτα γήπεδα. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Είμαστε ευλογημένοι που μπορούμε και κάνουμε αυτό που κάνουμε και έχουμε τον κόσμο να μας αγκαλιάζει, να μας στηρίζει και να είναι πάντα δίπλα μας”.

Για τα Τρίκαλα: “Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Ο κόουτς είναι εδώ χρόνια και έχει τη δική του φιλοσοφία. Είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της”.

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: “Είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για στόχους. Ο Ολυμπιακός πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί και πάει πάντα για όλους τους τίτλους Ακολουθεί ο αγώνας με την Τσεντεβίτα, που είναι πολύ δύσκολος, σε μια δύσκολη έδρα. Πάμε όμως πάντα για να κερδίσουμε και γι΄ αυτό θα πάμε και εκεί”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ