ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Να βελτιώσουμε την άμυνά μας"

Μάντζαρης: "Να βελτιώσουμε την άμυνά μας"

Ο Ολυμπιακός πήρε με σχετική ευκολία τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, υπάρχουΝ στοιχεία που οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να βελτιώσουν ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών τους.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 100-86 και ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει την άμυνά της, καθώς τα playoffs της EuroLeague πλησιάζουν.

"Μπορεί να πω ότι βρεθήκαμε σε ένα καλό βράδυ επιθετικά. Πετύχαμε 100 πόντους, αλλά κάτι έχει γίνει με την άμυνά μας και πρέπει να τη βελτιώσουμε στα playoffs", είπε ο 28χρονος διεθνής γκαρντ στην κάμερα της COSMOTE TV.

Για τον Κέβιν Πάντερ, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους στην τέταρτη περίοδο, ανέφερε: "Όταν ένας παίκτης όπως ρυθμού όπως ο Πάντερ βρει το χέρι του, είναι δύσκολο. Προσπαθούσα να τον αντιμετωπίσω, αλλά δεν μπόρεσα. Μετρά η νίκη όμως".

Τέλος, ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε πως "ξέραμε ότι η ΑΕΚ έχει πολύ ταλέντο, ακόμη κι αν έλειπε ο Χάρις. Βρίσκουμε παρόμοιες ομάδες και στην Euroleague".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ