ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Φέτος έχουμε περισσότερες λύσεις"

Μάντζαρης: "Φέτος έχουμε περισσότερες λύσεις"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, τονίζοντας πως η φετινή ομάδα έχει περισσότερες λύσεις σε σχέση με πέρσι. "Στόχος μας να βελτιωθούμε στην επίθεση, θέλουμε να τρέξουμε περισσότερο", τόνισε.

Κατά την διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3. Τόνισε πως στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι να βελτιωθούν στην επίθεση, αλλά και να τρέξουν περισσότερο, ενώ επεσήμανε πως το ρόστερ των Πειραιωτών φέτος έχει περισσότερες λύσεις.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και τη νέα σεζόν: «Νιώθω μεγάλη ευτυχία που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Είμαι ήδη έξι χρόνια και πάω για τα εννέα. Την υγεία μας να έχουμε πάνω απ” όλα. Έχουμε μπροστά μας μια νέα σεζόν. Ξεκινάμε με ένα ντέρμπι και ξέρουμε ότι η αρχή θα είναι δύσκολη, ενώ δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα και πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα που δεν κάναμε σωστά πέρσι, ώστε να επιστρέψουμε στους τίτλους. Η περσινή σεζόν ήταν αποτυχημένη ασχέτως αν πήγαμε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός όπου αγωνίζεται πρέπει να παίζει για τον τίτλο».

Για τις αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν: «Πέρσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς, ωστόσο καταφέραμε να έχουμε μια σταθερή πορεία. Φέτος με τις προσθήκες που έγιναν ελπίζουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και βέβαια σε ότι αφορά την Ευρωλίγκα να βρεθούμε πάλι στο φάιναλ φορ. Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε στην επίθεση. Να τρέξουμε περισσότερο και να έχουμε καλύτερη δημιουργία. Πλέον έχουμε περισσότερες λύσεις και όλοι μαζί οι νέοι με τους παλιούς ελπίζουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Πάντα όμως ξεκινάμε από την άμυνα κάτι που είναι και η φιλοσοφία του προπονητή».

Για τους νέους παίκτες: «Ο Χόλις (Τόμπσον) παίζει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και σίγουρα θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι πολλά χρόνια στην Ευρώπη. Ξέρουν το μπάσκετ και βασικά σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός διεκδικεί όλους τους τίτλους και σίγουρα αυτό είναι ισχυρό κίνητρο. Έχουν όλοι τους πολύ μεγάλη διάθεση».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ