ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Από εμάς εξαρτάται στο Ο.Α.Κ.Α."

Μάντζαρης: "Από εμάς εξαρτάται στο Ο.Α.Κ.Α."
Μάντζαρης INTIME SPORTS

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Σπύρο Καβαλιεράτο, μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Τσεντεβίτα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την πρεμιέρα της φετινής Euroleague, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση, κερδίζοντας την Τσεντεβίτα στο Ηράκλειο της Κρήτης, και στο γήπεδο "Δύο Αοράκια", με σκορ 76-61.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο γκαρντ των ερυθρολεύκων, Βαγγέλης Μάντζαρης, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη σπουδαία νίκη.

Για το τρίποντο που σημείωσε, με το σκορ43-47, με το οποίο άρχισε το μεγάλο σερί του Ολυμπιακού:« Ήταν μία φάση που βοηθάει ψυχολογικά την ομάδα . Σε τέτοια σημεία, σε δύσκολα ματς, όταν σε μία άστοχη επίθεση βρίσκεις το επιθετικό ριμπάουντ και βάζεις τρίποντο δεν είναι μόνο ψυχολογικό αβαντάζ για σένα, αλλά και ντεσαβαντάζ για τον αντίπαλο. Ήταν μία σημαντική φάση, αλλά αυτό που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι ήταν η άμυνα, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε 26 πόντους».

Για το αν το κλειδί ήταν τα μακρινά σουτ:« Στο μπάσκετ αν δεν βάλεις τα σουτ δεν μπορείς να κερδίσεις, αφού «κλείνουν» οι άμυνες. Αν βάλεις τα εύκολα σουτ από την περιφέρεια, ακόμα και αν είσαι σε ένα μέτριο βράδυ έξω από τα 6,75μ, βρίσκεις πιο εύκολα διαδρόμους προς το καλάθι για λέι απ και για να περάσεις καλές πάσες προς τους ψηλούς».

Για την παρουσία του κόσμου:« Μακάρι τέτοιες τιμωρίες να γίνονται πιο συχνά. Ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα σε ένα γήπεδο που δεν έχουμε ξαναπαίξει. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη από την αρχή μέχρι το τέλος και την ώθηση που μας έδωσε. Ήταν μία σημαντική παράμετρος για τη νίκη».

Για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό:« Εξαρτάται καθαρά από εμάς το πως θα παρουσιαστούμε. Κρατάμε τη νίκη και από την Παρασκευήθα ξεκινήσουμε τη δουλειά για τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα δύσκολο ματς, με ιδιαίτερη βαρύτητα,σε μία δύσκολη έδρα. Είμαστε Ολυμπιακός και θα πάμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο στο Ο.Α.Κ.Α., όπως κάνουμε πάντα».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ