ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΛίν: "Θα είμαστε ο Ολυμπιακός που πρέπει"

ΜακΛίν: "Θα είμαστε ο Ολυμπιακός που πρέπει"
EUROKINISSI

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα δείξει και πάλι το καλό του πρόσωπο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας του για την στήριξή τους.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό (18/3, 17:00) για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League έδωσε την ευκαιρία στον Τζαμέλ ΜακΛίν να ανανεώσει το blog του και να στείλει συγχρόνως τα... μηνύματά του.

Ο 30χρονος Αμερινανός σέντερ ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας του που στάθηκαν στο πλευρό της στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα παρά την απογοητευτική της εικόνα κι έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και να ακολουθούν το πλάνο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τζαμέλ ΜακΛίν στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

"Γεια σας!

Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας υποστήριξαν στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα παρότι βρεθήκαμε σε πολύ άσχημη βραδιά. Ήταν πραγματικά όμορφο το ότι δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να μας υποστηρίζουν με την φωνή τους. Το εκτιμώ αφάνταστα.

Εμείς θα πρέπει να προχωρήσουμε. Να αφήσουμε στο παρελθόν την ήττα που μας πήγε ένα βήμα πίσω στην προσπάθειά μας για κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Έχουμε ακόμη πολλές μάχες να δώσουμε.

Στην παρούσα φάση έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον Κολοσσό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε στην άμυνά μας, στην επίθεσή μας, στην χημεία μας ως ομάδα, να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε δυνατά. Πιστεύω πως αν ακολουθήσουμε κατά γράμμα το πλάνο του κόουτς δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

Γενικότερα, πάντως, αυτός ο μήνας είναι πολύ δύσκολος, με πολλά παιχνίδια και θα πρέπει να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχοντας την στήριξη των φιλάθλων μας , θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και πιστεύω πως θα είμαστε ο Ολυμπιακός που πρέπει να είμαστε στα σημαντικά παιχνίδια έρχονται".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ