ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΛιν προ των πυλών του Ολυμπιακού

ΜακΛιν προ των πυλών του Ολυμπιακού

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και απομένει να υπογραφούν τα συμβόλαια για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του.

Ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του Τζαμέλ ΜακΛιν βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που τα βρήκε με τον Αμερικανό ως προς το οικονομικό και πλέον απομένει η ανταλλαγή και η υπογραφή των συμβολαίων.

Οπως σας είχαμε ενημερώσει από το βράδυ της Τρίτης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε ξεχωρίσει τον ΜακΛιν για να πάρει τη θέση του Κεμ Μπιρτς . Τις τελευταίες ώρες υπήρξε πρόοδος στις συζητήσεις, οι δύο πλευρές δεν άφησαν να κυλήσει ο χρόνος και πλέον η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία. Δηλαδή υπάρχει αυτό που λέμε προφορική συμφωνία, απλά χρειάζεται να ολοκληρωθεί και η ανταλλαγή συμβολαίων και να μπουν οι υπογραφές.

Ο Μακ Λιν είναι ο αθλητικός σέντερ που αρέσει στον Σφαιρόπουλο και τα δύο τελευταία χρόνια αποτέλεσε "πονοκέφαλο" με τον Ολυμπιακό στα ματς με την Αρμάνι στην EuroLeague. Είναι 29 ετών, έχει ύψος 2.03 και παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ. Επίσης μπορεί να χαμηλώσει στην άμυνα απέναντι σε περιφερειακούς και συνολικά διαθέτει όλο το πακέτο, για να καλύψει και με το παραπάνω το κενό που δημιουργήθηκε μετά το αντίο του Μπιρτς.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague, είχε μέσο όρο 8.7 πόντους (59.1% δίποντα, 71.6% βολές), 4.2 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, 0.7 κλεψίματα και 0.2 μπλοκ ανά παιχνίδι με την ιταλική ομάδα.


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ