ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΛιν: "Να συνεχίσουμε το γρήγορο μπάσκετ"

ΜακΛιν: "Να συνεχίσουμε το γρήγορο μπάσκετ"

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν και ο Γιάνις Στρέλνιεκς στάθηκαν και οι δύο στο γρήγορο μπάσκετ που έπαιξε ο Ολυμπιακός και έκανε τη διαφορά στον 4ο τελικό.

Έπειτα από δύο συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία πέτυχε 62 πόντους κατά μέσο όρο, ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά τον εαυτό του στον τέταρτο τελικό. Οι "ερυθρόλευκοι" επιτάχυναν το ρυθμό, έβαλαν πολλά μακρινά σουτ και κατόρθωσαν να πάνε το σκορ ψηλά, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 . Ο ρυθμός ήταν το κλειδί σύμφωνα και με τους Τζαμέλ ΜακΛιν και Γιάνις Στρέλνιεκς...

"Παλέψαμε για να παραμείνουμε ζωντανοί. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ σκληρά, αλλά έχουμε άλλο ένα παιχνίδι. Αυτό θέλαμε, να πάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε για το πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να παίζουμε γρήγορα, είναι πολύ καλοί στο σετ παιχνίδι και στις αλλαγές. Αυτό κάνουν όλη τη χρονιά”, τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV ο ΜακΛιν, ο MVP του τέταρτου τελικού με 20 πόντους και 6/8 σουτ.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είπε από τη μεριά του: " Όλη χρονιά μας ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Σήμερα βάλαμε τα ελεύθερα σουτ, πετύχαμε 90 πόντους και αυτό ήταν το κλειδί για εμάς. Ο πέμπτος τελικός είναι απλά ένα παιχνίδι. Δεν έχει τόσο πολύ μεγάλη σχέση με το μπάσκετ, αλλά με το ποιος το θέλει περισσότερο, ποιος θα κερδίσει περισσότερες χαμένες μπάλες. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και στους συμπαίκτες μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ