ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΛίν: "Να συνεχίσουμε ενωμένοι"

ΜακΛίν: "Να συνεχίσουμε ενωμένοι"
EUROKINISSI

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο (26/3, 16:00) έκανε τον απολογισμό για την ομάδα του τον μήνα Μάρτιο, ενώ έδωσε και το σύνθημα ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών της.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League αντιμετωπίζει στην Αμαλιάδα τον Κόροιβο (26/3, 16:00) και ο Τζαμέλ ΜακΛίν ανανέωσε το blog του τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να παραμείνει ενωμένη.

Ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα έδρας που εξασφάλισε τη ομάδα του στα playoffs της EuroLeague τονίζοντας, όμως, πως πως αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό, ενώ στάθηκε και στην πνευματική ετοιμότητα των "ερυθρολεύκων".

Το blog του Τζαμέλ ΜακΛίν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

"Τώρα πρέπει να βγάλουμε όλοι τον καλό μας εαυτό"

Καλησπέρα σε όλους σας!

Φτάνουμε στο τέλος μιας δύσκολης εβδομάδας ή πιο σωστά ενός δύσκολου μήνα, με το πρόσημο να είναι θετικό!

Η σεζόν στην Ευρωλίγκα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς μας απομένουν δύο παιχνίδια. Με τη νίκη μας επί της Εφές εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθειά μας να πάμε στο φάιναλ φορ.

Δεν σταματάμε, όμως, εδώ... Στις δύο αναμετρήσεις που απομένουν, θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου.

Ήταν μια μεγάλη σεζόν στην Ευρωλίγκα και είμαι χαρούμενος και περήφανος για το πώς παίξαμε. Κάναμε κάποιες πολύ καλές νίκες, κάναμε και κάποιες κακές ήττες, αλλά το σημαντικό είναι πως η ομάδα έμεινε ενωμένη. Έτσι ενωμένοι θα συνεχίσουμε να παίζουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ .

Ο Μάρτιος ήταν πολύ δύσκολος μήνας. Είχε πολλά παιχνίδια, πολλά ταξίδια... Αλλά, όπως είπα και πριν , μείναμε ενωμένοι. Το σημαντικό από δω και πέρα είναι να είμαστε υγιείς και να κάνουμε μια καλή προετοιμασία για το υπόλοιπο της ελληνικής λίγκας, αλλά και της Ευρωλίγκας.

Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε. Πνευματικά είμαστε όλοι 'ανεβασμένοι'. Το ότι πήραμε το πλεονέκτημα έδρας είναι σίγουρα κάτι πολύ καλό , αλλά από μόνο του δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να παίζουμε σκληρά. Το πιο σημαντικό για όλους μας είναι το κομμάτι της συγκέντρωσης.

Πρέπει να επιδείξουμε 'εργασιακό' ήθος. Τώρα είναι η ώρα να βγάλουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί όλα όσα κάναμε μπορεί να διαγραφούν αν δεν προσέξουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που έχουμε να κάνουμε και να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι τους μήνες που ακολουθούν. Έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε αφοσιωμένοι την δουλειά μας.

Από κει και πέρα, ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη ταξίδι με προορισμό την Αμαλιάδα για τον αγώνα με τον Κόροιβο. Ο αντίπαλός μας είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όμως, το γεγονός ότι παλεύει για την σωτηρία του τον καθιστά επικίνδυνο. Θεωρώ, ωστόσο, πως αν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας και είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση, δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ