ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΛίν: "Να επιστρέψει πιο δυνατός ο Αγραβάνης"

ΜακΛίν: "Να επιστρέψει πιο δυνατός ο Αγραβάνης"
EUROKINISSI

O Τζαμέλ ΜακΛίν έστειλε τις ευχές του στον Δημήτρη Αγραβάνη για ταχεία ανάρρωση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την ήττα της ομάδας του από την Μπάμπεργκ στην 12η "στροφή" της EuroLeague. Επίσης, κάλεσε τους φιλάθλους των Πειραιωτών να βρεθούν στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League με το Λαύριο (17/12, 17:30), στην οποία για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα οι πόρτες του ΣΕΦ θα είναι... ανοικτές για το κοινό. Ο Τζαμέλ ΜακΛίν, όμως, στάθηκε και στον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος θα απουσιάσει ως το τέλος της σεζόν .

Αναλυτικά όσα έγραψε ο σέντερ των Πειραιωτών:

"Περαστικά στον Αγραβάνη

Γεια σε όλους!

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ χάσαμε στην Γερμανία από την Μπάμπεργκ, σε μια αναμέτρηση που ελέγχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα. Αυτό ήταν, ίσως, που μας πείραξε περισσότερο.

Το γεγονός ότι έχουμε πολλές απουσίες δεν το χρησιμοποιήσαμε ποτέ στο παρελθόν ως δικαιολογία και δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ούτε τώρα. Ξέρουμε πως έχουμε στενοχωρήσει τους φιλάθλους μας, όμως, πρώτοι και περισσότερο από όλους στενοχωριόμαστε εμείς οι ίδιοι. Για αυτό και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να διορθώσουμε τα πράγματα.

Το θετικό είναι πως αυτά τα αποτελέσματα δεν έκριναν κάτι σημαντικό, όπως θα ήταν ένας τίτλος ή μια πρόκριση. Παρόλα αυτά η ήττα πάντα σε πειράζει. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα παιχνίδια ως μαθήματα και θα κοιτάξουμε μπροστά. Άλλωστε στον αθλητισμό και ειδικά στον επαγγελματικό αυτή είναι η μόνη σου επιλογή.

Έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με το Λαύριο, μια ομάδα πολύ καλή που όπως έχω ενημερωθεί αποτελεί μια από τις φετινές εκπλήξεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και ξεκινώντας από την άμυνα να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι και αλλιώς δεν υποτιμάμε κανέναν μας αντίπαλο, πόσο μάλλον το Λαύριο που βρίσκεται τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Με δεδομένο ότι τελείωσε η τιμωρία της έδρας μας, ελπίζουμε να έρθουν οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Τους χρειαζόμαστε πάντα κοντά μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι λυπάμαι πραγματικά για τον τραυματισμό του Δημήτρη Αγραβάνη. Του εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας ακόμα πιο δυνατός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ