ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λοτζέσκι: "Κάποιες ιστορίες διαστρεβλώθηκαν"

Λοτζέσκι: "Κάποιες ιστορίες διαστρεβλώθηκαν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λοτζέσκι σχολίασε πως κάποιες δηλώσεις του διαστρεβλώθηκαν στο εξωτερικό και επεσήμανε για ακόμη μία φορά πως είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Στο περιθώριο εκδήλωσης της FMS, χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Ματ Λοτζέσκι έκανε δηλώσεις, επισημαίνοντας πως κάποιες ατάκες του στο εξωτερικό διαστρεβλώθηκαν, με αφορμή δημοσιεύματα περί προτάσεων από Νταρουσάφακα και Μπαρτσελόνα. Άλλωστε, ο Αμερικανός σουτέρ, είχε επισημάνει στο EuroLeague Greece και στο Sport24.gr, πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι.

Συγκεκριμένα, για το θέμα που δημιουργήθηκε, σχολίασε πως: "Πιστεύω πως κάποιες ιστορίες διαστρεβλώθηκαν. Βρέθηκα σε μία περίεργη κατάσταση. Κάποια πράγματα μεταφράστηκαν λάθος, δεν διατυπώθηκαν σωστά τα όσα είπα. Τα αφήνω όλα πίσω και είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα, όλοι γνωρίζουν πως είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και θα δούμε τι θα συμβεί το μέλλον".

Για την χρονιά που έρχεται: " Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι επιτυχημένη. Σήμερα παραλαμβάνουμε τα νέα μας αυτοκίνητα. Έχουμε μπροστά ένα μεγάλο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και ανυπομονούμε για το νέο έτος. Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά είμαστε σε πολύ καλή θέση τόσο στην Euroleague, όσο και στην Ελλάδα. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, με την οποία ισοβαθμούμε στη 2η θέση. Κοιτάμε, όμως, κάθε αγώνα ξεχωριστά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ