ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λατρεία για Σπανούλη και Πρίντεζη στη Κροατία

Λατρεία για Σπανούλη και Πρίντεζη στη Κροατία

Δείτε το βίντεο με την "Kid's Day" που διοργανώθηκε στο Ζαντάρ, με τους Σπανούλη και Πρίντεζη να λατρεύονται από τους Κροάτες φιλάθλους.

Το "Zadar Dogus Basketball Tournament" έχει εξαιρετική οργάνωση, το οποίο διεξάγεται στη Κροατία με την συμμετοχή των Φενέρμπαχτσε, Νταρουσάφακα, Ζαντάρ, Ερυθρού Αστέρα, Ολυμπιακού και Μπάγερν Μονάχου.

Οι Κροάτες έχουν πραγματοποιήσει και αρκετές μπασκετικές εκδηλώσεις με αφορμή το τουρνουά στο Ζαντάρ. Σε ένα από αυτά, στη 'Kid's Day", έδωσαν το "παρών" δύο παίκτες του Ολυμπιακού, οι Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Σπανούλης. Οι δύο Έλληνες διεθνείς λατρεύτηκαν από τους Κροάτες φιλάθλους, δείγμα της απήχησης και της εμβέλειας που έχουν τόσο οι ίδιοι, όσο και η πειραϊκή ομάδα.

Ορισμένοι από αυτούς έπαιξαν μπάσκετ μαζί με τους δύο παίκτες των Πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ πλήθος κόσμου πήρε αναμνηστικές φωτογραφίες και αυτόγραφα από τους αρχηγούς των Πειραιωτών, οι πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην Euroleague με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο φίλαθλος που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλος από έναν νεαρό Κροάτη, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομα του Βασίλη Σπανούλη, όντας μεγάλος θαυμαστής του Έλληνα γκαρντ. Ο πιτσιρικάς είχε την ευκαιρία να παίξει "μονό" με το είδωλο του. Δείτε το παρακάτω χαρακτηριστικό βίντεο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ