ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεχωρίζουν οι ΜακΛίν και ΜακΚόλουμ

Ξεχωρίζουν οι ΜακΛίν και ΜακΚόλουμ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ξεχωρίσει τον Τζαμέλ ΜακΛίν για την θέση του αθλητικού σέντερ στον Ολυμπιακό και τον Έρικ ΜακΚόλουμ για τον ρόλο του γκαρντ, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Πανιώνιο (VIDEO).

Ύστερα και από την αποχώρηση του Κεμ Μπιρτς από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και στους Ορλάντο Μάτζικ, οι Πειραιώτες ψάχνουν τόσο παίκτη στα γκαρντ, όσο και έναν αθλητικό ψηλό, για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Καναδός σέντερ.

Έρικ ΜακΚόλουμ

Για την θέση του γκαρντ, ώστε να πλαισιώσει τους Βασίλη Σπανούλη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Γιάνις Στρέλνιεκς στο ρόστερ, ύστερα και από το "διαζύγιο" με τους Ντάνιελ Χάκετ και Έρικ Γκριν, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 29χρονου (22/1/1988) Αμερικανού (1.88 ύψος), Έρικ ΜακΚόλουμ.

Πρόκειται για έναν παίκτη τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο κόουτς του Ολυμπιακού και του έχει εμπιστοσύνη, καθώς συνεργάστηκε μαζί του την σεζόν 2013-2014 στον Πανιώνιο, με τον Αμερικανό γκαρντ εκείνη την χρονιά να αναδεικνύεται σε πρώτο σκόρερ τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο EuroCup, κάνοντας... θραύση με την ικανότητα του να βάζει την μπάλα στο καλάθι. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Γαλατάσαραϊ (2015-2016), κατακτώντας το EuroCup σημειώνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις (18.1 πόντους, 49.7% δίποντα, 3.5 ασίστ), όντας παράλληλα στο πήγαινε-έλα στο πρωτάθλημα της Κίνας (2014-15 στους Golden Bulls και το 2016-17 στους Fly Dragons).

Τζαμέλ ΜακΛίν

Από την στιγμή που ο Κεμ Μπιρτς αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες θέλουν να καλύψουν το κενό του με ένα αθλητικό "5άρι".. Για την συγκεκριμένη θέση, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 29χρονου (18/4/1988) Αμερικανού σέντερ, Τζαμέλ ΜακΛίν (2.03 ύψος), ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια (2015-2017) αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο. Διαθέτει ποιότητα, αλλά και την επιθυμητή εμπειρία που αναζητούν σε παίκτες στο μεγάλο λιμάνι. Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague, είχε μέσο όρο 8.7 πόντους (59.1% δίποντα, 71.6% βολές), 4.2 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, 0.7 κλεψίματα και 0.2 μπλοκ ανά παιχνίδι με την ιταλική ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ