ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεχωρίζει ο Έντι για τον Ολυμπιακό

Washington Wizards guard Jarell Eddie (8) looks to pass as New York Knicks forward Kristaps Porzingis, far right, defends in the first half of an NBA preseason basketball game at Madison Square Garden in New York, Monday, Oct. 10, 2016. (AP Photo/Kathy Willens)
Washington Wizards guard Jarell Eddie (8) looks to pass as New York Knicks forward Kristaps Porzingis, far right, defends in the first half of an NBA preseason basketball game at Madison Square Garden in New York, Monday, Oct. 10, 2016. (AP Photo/Kathy Willens) AP

Το όνομα του Τζάρελ Έντι βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την τελευταία θέση (ξένου) στο ρόστερ εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μετά τη συμφωνία με τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ένα κομμάτι έμεινε για ολοκληρωθεί το παζλ του Ολυμπιακού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναζητά από την αμερικανική αγορά έναν παίκτη για τις θέσεις "2" και "3", με το όνομα του Τζέρελ Έντι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του .

Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται μεταξύ ΝΒΑ και D-League από το 2014 που έγινε επαγγελματίας, αφότου ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα με το Virginia Tech. Κατά βάση βέβαια βρέθηκε στη δεύτερη, έχοντας καλή παρουσία και αριθμούς με τη φανέλα των Austin Spurs (2014-'15 και 2016-'17) και των Windy City Bulls (2017). Πέρσι μάλιστα είχε 14.1 πόντους στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, σουτάροντας με 41.5% πίσω από την γραμμή των 7μ25. Η ικανότητά του στο περιφερειακό σουτ επιβεβαιώθηκε άλλωστε το 2015, όταν κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων στο All Star Game της D-League.

Με ύψος 2μ01 αγωνίζεται με την ίδια άνεση στις δύο περιφερειακές θέσεις, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του. Μοναδικό... μείον στο βιογραφικό του, το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μακριά από τις ΗΠΑ, κάτι που αρχικά είχε τεθεί ως σημαντικό βιογραφικό στοιχείο για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

AP Photo/Kathy Willens

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ