ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεπέρασε Διαμαντίδη και Μπατίστ ο Πρίντεζης

Ξεπέρασε Διαμαντίδη και Μπατίστ ο Πρίντεζης
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης ξεπέρασε κατά την διάρκεια του αγώνα τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Μάικ Μπατίστ σε πόντους και πλέον είναι ο 9ος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague.

Ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει να γράφει ιστορία με την φανέλα του Ολυμπιακού στην EuroLeague. Κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έγινε ο 9ος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague.

Πριν από τον αγώνα με τους "πράσινους" ο Πρίντεζης είχε σημειώσει 2.492 πόντους στην EuroLeague και χρειαζόταν 4 πόντους για να ξεπεράσει στον Δημήτρη Διαμαντίδη (2.495 πόντοι) και 5 πόντους για να ξεπεράσει τον Μάικ Μπατίστ (2.296 πόντοι). Ο διεθνής φόργουορντ κατάφερε να περάσει τους δύο "πράσινους" χάρη σε ένα τρίποντο που σημείωσε στο 7ο λεπτό του αγώνα.

Είναι πολύ πιθανό ο Πρίντεζης να ανέβει ακόμα περισσότερο στην λίστα των σκόρερ μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού στην 8η θέση βρίσκεται ο Γιάκα Λάκοβιτς με 2.524 πόντους, ενώ 7ος είναι ο Σέρχιο Γιουλ με 2.528 πόντους. Ο τελευταίος βέβαια βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει μέσα στην άνοιξη.

Όπως και να έχει, το γεγονός ότι ο Πρίντεζης βρίσκεται στην πρώτη 10αδα των σκόρερ στην ιστορία του θεσμού δείχνει πολλά για τη συνέπειά του.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις δύο ομάδες που έχει δύο εν ενεργεία παίκτες στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague. Ο λόγος για τους Βασίλη Σπανούλη - που βρίσκεται στην δεύτερη θέση - και πλέον τον Πρίντεζη. Η άλλη ομάδα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που διαθέτει στο ρόστερ της τους Φελίπε Ρέγιες (4ος) και Σέρχιο Γιουλ (7ος).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ