ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι

Ξανά στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι

Παρουσία του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου και χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τέταρτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods (14/6, 19:00).

Ο Ολυμπιακός άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για τον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods (14/6, 19:00), καθώς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του, ενώ για ακόμη μία ημέρα το "παρών" στο ΣΕΦ έδωσαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκαν στο φαληρικό στάδιο και για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας τους δείχνοντας (και) με αυτόν τον τρόπο την στήριξή τους στο προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε το πρόγραμμα της ομάδας του να ολοκληρώνεται χωρίς να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, καθώς οι "λαβωμένοι" Δημήτρης Αγραβάνης και Κιμ Τιλί παραμένουν οι μοναδικοί παίκτες που δεν είναι στην διάθεση του.

Οι "ερυθρόλευκοι" την Πέμπτη (14/6, 19:00) θα παίξουν το τελευταίο τους... χαρτί για να μείνουν "ζωντανοί" στην σειρά, καθώς ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1 και απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα κάλεσε τους φιλάθλους στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα και ζήτησε οι οπαδοί να αποφύγουν οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ