ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ματίας Λεσόρ

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ματίας Λεσόρ

Την πρώτη μεταγραφή του στην εποχή Μπλατ ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια με τον Ματίας Λεσόρ (2.06μ.), συμφώνησαν με τον Ερυθρό Αστέρα και προχωρούν την περίπτωσή του.

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώνει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του φετινού καλοκαιριού ο Ολυμπιακός, οι άνθρωποι του οποίου βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο με τον Ματίας Λεσόρ, όσο και με τον Ερυθρό Αστέρα για την μεταγραφή του Γάλλου center. Ο σύλλογος του Βελιγραδίου θα πάρει ένα μικρό ποσό για να αποδεσμεύσει τον Λεσόρ και η συμφωνία φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

Ο 22χρονος αθλητής (γίνεται 23 στις 29 Σεπτεμβρίου) είχε τη σεζόν 2017/18 μέσους όρους 8.5 πόντων με 55.2% στα δίποντα και 63.2% στις βολές, 5.7 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 0.8 κλεψίματα και 0.7 κοψίματα ανά 21.1 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Είναι πολύ αθλητικός, έχει ύψος 2μ.06, θυμίζει τον Πάτρικ Γιανγκ της Γαλατασαράι και της πρώτης σεζόν του στον Ολυμπιακό, βελτιώνεται ραγδαία και στην πρώτη του συμμετοχή στο κορυφαίο επίπεδο τα πήγε περίφημα. Προηγουμένως, έπαιξε στην Σαλόν και στη Ναντέρ, ενώ έγινε draft το 2017 από τους Philadelphia 76ers στο νούμερο 50. Ο Ματίας Λεσόρ είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, αλλά ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, καθώς οι επαφές συνεχίζονται.

Ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Ματίας Λεσόρ υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό, η οποία, όμως, μπορεί να γεφυρωθεί, καθώς το ποσό που τους χωρίζει δεν είναι απαγορευτικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ