ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κεμζούρα: "Προσοχή στην άμυνα και λιγότερα λάθη"

Κεμζούρα: "Προσοχή στην άμυνα και λιγότερα λάθη"
EUROKINISSI

Ο Κεστούτις Κεμζούρα παρέθεσε τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου και να διαφοροποιήσει από το ματς του Μονάχου με την Μπάγερν.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να αλλάξει σε σχέση με το ματς του Μονάχου, αλλά και αυτά που θα πρέπει να προσέξει λόγω της ιδιαιτερότητας της Άλμπα Βερολίνου να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και να εκτελεί σε τρανζίσιον καταστάσεις παρέθεσε ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21/11) με την Άλμπα Βερολίνου, λέγοντας: "Είναι ομάδα με έφεση στον αιφνιδιασμό, ειδικά στην γραμμή του τριπόντου. Οπότε η άμυνα στο transition παιχνίδι θα είναι καθοριστικής σημασία. Θα πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα, ειδικά στο μαρκάρισμα των σουτέρ της, όπως οι Έρικσον και Γκιεντράιτις. Τα γκαρντ τους είναι δημιουργικά και εμείς πρέπει να σταματήσουμε την δημιουργικότητά τους. Θα πρέπει να τους αναγκάσουμε να παίξουν περισσότερο πέντε εναντίον πέντε".

Όσο για αυτά που θα πρέπει να διαφοροποιήσει η ομάδα του σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν, ο Λιθουανός τεχνικός ανέφερε: "Θα πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη. Από κει και πέρα θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να κάνουμε λίγα περισσότερα φάουλ πριν το μπόνους. Να μην δώσουμε τίποτα εύκολα στον αντίπαλό μας. Είχαμε στιγμές που παίξαμε καλό μπάσκετ. Κάναμε εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο και είναι κρίμα που στην 4περίοδο χάσαμε το μονοπάτι μας, τον ρυθμό μας. Εκείνοι από την άλλη πλευρά έβαλαν κάποια πολύ δύσκολα σουτ, την ώρα που εμείς κολλήσαμε επιθετικά. Αυτό είναι άσχημο. Θεωρώ πως στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης παίξαμε καλά".

Τέλος, για την εμφάνιση του Μπάλντγουιν, σχολίασε: " Είμαστε χαρούμενοι. Είδαμε την ποιότητα του και θεωρούμε πως μπορούμε να τον βάλουμε σε μια σειρά. Τον βοήθησε το ότι έπαιξε μαζί με τον Ρότσεστι. Το να τρέχει την ομάδα και να παίζει ως πλέι μέικερ δεν του ταιριάζει τόσο. Αντίθετα ταιριάζει στον Ρότσεστι και μαζί έπαιξαν καλά".

"ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ"

Από την πλευρά των παικτών, ο Όγκουστιν Ρούμπιτ είπε: "Η Άλμπα είναι σκληρή ομάδα και πολύ επιθετική. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ακριβείς στις αποφάσεις μας στην επίθεση, να προστατεύσουμε την μπάλα και να περιορίσουμε το τρανσίστιον παιχνίδι τους. Αν παίξουμε με το δικό μας στυλ, θα τα καταφέρουμε. Έχουμε κάποιους καλούς παίκτες. Και εκείνοι έχουν καλούς παίκτες, όμως εμείς έχουμε παίκτες όπως είναι οι Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ, που θεωρώ πως μπορούν να έχουν το αβαντάζ στις θέσεις τους. Οπότε αν παίξουμε με το δικό μας στυλ και παίξουμε σκληρά καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, θα τα πάμε καλά".

Αναφορικά με το αν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια βελτίωσης παρά την ήττα, απάντησε: "Ναι βελτιωθήκαμε, όμως σε πολλά παιχνίδια προηγηθήκαμε και στην συνέχεια δεν βρήκαμε τον τρόπο να κρατήσουμε την διαφορά. Οπότε ναι, βελτιωθήκαμε, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο να καλύψουμε. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε το παιχνίδι"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ