ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κεμζούρα: "Ο Καλάθης είναι παίκτης - κλειδί και πρέπει να τον περιορίσουμε"

EUROLEAGUE / MEDIA DAY ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / MEDIA DAY ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε πριν το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και σχολίασε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα, ενώ χαρακτήρισε παίκτη "κλειδί" τον Νικ Καλάθη.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε στη Media Day ενόψει του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (6/12) στις 21.30 για τη 12η αγωνιστική της Euroleague. Ο Λιθουανός προπονητής στάθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να έχει πιθανότητες να κερδίσει, ενώ τόνισε πως ο Νικ Καλάθης χρειάζεται προσοχή καθώς θα είναι το "κλειδί" για τους "πράσινους".

"Πριν από την τακτική και την στρατηγική, είναι η συγκέντρωση και η σκληράδα που θα πρέπει να βγάλουμε. Προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στα πράγματα που μπορώ να ελέγξω.

Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό μπάσκετ, όπως και εμείς, είναι η νούμερο έναομάδα στην επίθεση και πρέπει να κάνουμε σπουδαία δουλειά στο να τους περιορίσουμε.Όλα συνδέονται, δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να τρέχουν στον αιφνιδιασμό και να στήνουν το παιχνίδι τους.

Πρέπει να κάνουμε και εμείς πολλά καλά πράγματα. Συνδέεται η επίθεση με την άμυνα. Έχουν σπουδαίους παίκτες, όπως και εμείς. Δεν θα πω κάτι καινούργιο, ο Καλάθης είναι παίκτης "κλειδί", που δημιουργεί παιχνίδι, μπορεί να σκοράρει, αλλά κυρίως δημιουργεί. Αν τον περιορίσουμε αυξάνουμε τις πιθανότητες μας.

Ξέρουμε και εμείς το παιχνίδι των deflections. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με την μπάλα, να προσέχουμε τις πάσες μας, να κάνουμε καλά σκριν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ