ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΕΔ: "Δεν έχουμε δει τις άλλες φάσεις"!

Η ΚΕΔ τιμώρησε τους διαιτητές του δεύτερου τελικού για την τελευταία φάση του αγώνα και όταν ρωτήθηκαν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την προηγούμενη με τον Διαμαντίδη τους απάντησαν: "Δεν έχουμε δει τις άλλες φάσεις"!

Η ΚΕΔ αποφάσισε να τιμωρήσει τους διαιτητές του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα τους Κορομηλά, Αναστόπουλο και Μάνο, για την τελευταία φάση της αναμέτρησης , εκτιμώντας πως στο νικητήριο σουτ του Βασίλη Σπανούλη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε βήματα.

Όταν ακολούθως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, σχολίασε στους ανθρώπους της ΚΕΔ πως αν υπάρχει παράβαση στην τελευταία φάση με το σουτ του Βασίλη Σπανούλη, τότε με το ίδιο σκεπτικό υπάρχει παράβαση και στην προηγούμενη φάση, στο εύστοχο τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Τότε, οι άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" άκουσαν μία ατάκα που τους εξέπληξε, καθώς πήραν μία απάντηση στην οποία δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Ποιο ήταν το σχόλιο της ΚΕΔ; "Δεν έχουμε δει τις άλλες φάσεις "!

Και στον Ολυμπιακό αναρωτιούνται πως γίνεται οι άνθρωποι της ΚΕΔ, που είναι δουλειά τους, να μην έχουν παρακολουθήσει όλες τις φάσεις του παιχνιδιού για να κρίνουν και να τιμωρήσουν τους διαιτητές για την συνολική τους παρουσία και στέκονται μόνο σε μία αμφισβητούμενη φάση, ενώ λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε προηγηθεί μία παρόμοια φάση.

Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, επίσης, απορούν πως γίνεται η ΚΕΔ να τιμωρεί τους διαιτητές του δεύτερου τελικού για την τελευταία φάση, ενώ νωρίτερα ο πρόεδρος της, Στέλιος Συμεωνίδης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε δημόσια πως δεν έκανε βήματα ο Βασίλης Σπανούλης στην καθοριστική φάση.

Στον Ολυμπιακό βλέπουν και αντιλαμβάνονται πως γίνεται μία προσπάθεια να ασχοληθεί η κοινή γνώμη μόνο με την τελευταία φάση της αναμέτρησης του δεύτερου τελικού, με το νικητήριο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, και όχι με το αντίστοιχο σουτ του Δημήτρη Διαμαντίδη που προηγήθηκε (αλλά και με άλλα λανθασμένα σφυρίγματα στο ματς), θέλοντας κάποιοι με αυτόν τον τρόπο να βγάλουν την εικόνα πως αδικήθηκε μόνο ο Παναθηναϊκός και όχι και η ομάδα του Πειραιά.

Έχει διαφορά το να τιμωρηθούν οι διαιτητές μόνο για την τελευταία φάση με τον Βασίλη Σπανούλη και όχι και για εκείνη του Δημήτρη Διαμαντίδη που προηγήθηκε, στην οποία υπάρχει υποψία για φάουλ και βήματα. Έχει διαφορά να βγαίνει προς τα έξω το "τιμωρήθηκαν οι διαιτητές για την τελευταία φάση" από το "τιμωρήθηκαν οι διαιτητές για τα γενικότερα λάθη τους στο παιχνίδι".

Photo credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ