ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανένα πρόβλημα με Γκριν, αμφίβολος ενόψει ΠΑΟΚ

Κανένα πρόβλημα με Γκριν, αμφίβολος ενόψει ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για τον Έρικ Γκριν, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως το τράβηγμα στον δικέφαλο που υπέστη δεν είναι σοβαρό. Ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο για τον Ουότερς.

Στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Εφές και τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, ο Έρικ Γκριν, ύστερα από καλάθι που πέτυχε, κατευθύνθηκε στον πάγκο των "ερυθρολεύκων", καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις (τράβηγμα) στον δικέφαλο και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Πειραιώτες δεν ήθελαν να ρισκάρουν με την κατάσταση του, φοβούμενοι το ενδεχόμενο να χειροτερέψει το μέγεθος του προβλήματος και τον προφύλαξαν.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, ο Έρικ Γκριν δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (31/3) μαζί με τους συμπαίκτες του και ξεκουράστηκε. Το βράδυ της ίδιας μέρας πήγε για εξετάσεις και τα αποτελέσματα έφεραν χαμόγελα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Έρικ Γκριν δεν έδειξε κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Η κατάσταση του Αμερικανού γκαρντ θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο (1/4) για να κριθεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής (2/4) με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο άρρωστος Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενώ ο Ντομινίκ Γουότερς αποχώρησε με μικροενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ