ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

''Κακός δαίμονας'' του Σπανούλη η ΑΕΚ

''Κακός δαίμονας'' του Σπανούλη η ΑΕΚ

Τον Δεκέμβριο του 2017, έγραψε την χειρότερη επίδοση της καριέρας του σε αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Την Κυριακή (1/4), ο Βασίλης Σπανούλης την ισοφάρισε με αντίπαλο και πάλι τους κιτρινόμαυρους.

Μπορεί να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μπορεί στα 35 του (βαδίζει στα 36) να παίζει με πείσμα και να κάνει ακόμη την διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο, όμως απέναντι στην ΑΕΚ, στο ματς της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, o Βασίλης Σπανούλης ισοφάρισε την χειρότερη επίδοση της καριέρας του σε μία πολύ σημαντική στατιστική κατηγορία. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έκανε 9 λάθη (!) και θυμήθηκε το ματς του περασμένου Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ , απέναντι και πάλι στους κιτρινόμαυρους!

Ο "Kill-Bill" δεν έχει κάνει ποτέ περισσότερα από εννέα λάθη. Τόσα έκανε τον περασμένο Δεκέμβριο στο ΟΑΚΑ, ξανά απέναντι στην ΑΕΚ, τόσα είχε κάνει και τον Νοέμβριο του 2011 απέναντι στην Νανσί για την 5η αγωνιστική της EuroLeague 2011/12. Το απόγευμα της Κυριακής ο Σπανούλης έκανε έξι λάθη στην πρώτη περίοδο (στην διάρκειά της έδωσε πέντε ασίστ), έφτασε τα οκτώ στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου όταν το κοντέρ του έγραφε 14 λεπτά συμμετοχής και γλίτωσε το δέκατο που θα συνιστούσε αρνητικό ρεκόρ καριέρας.

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ:

21 πόντοι

6/10 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 9/10 βολές

1 ριμπάουντ

9 ασίστ

9 λάθη

σε 27:10 συμμετοχής

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ