ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα μόνο με την φωνή του"

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα μόνο με την φωνή του"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε τους φίλους των "ερυθρολεύκων" να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας τους απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods (14/6, 19:00), ενώ για ακόμη μία φορά καταδίκασε οποιαδήποτε αντιαθλητική συμπεριφορά.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Superfoods (14/6, 19:00) στον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr και η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ κάλεσε τους φιλάθλους να σπρώξουν με την φωνή τους την ομάδα τους στη νίκη, ενώ συγχρόνως καταδίκασε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας στον 4ο τελικό των πλέι-οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με τη φωνή τους και μόνο να δημιουργήσουν τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα, που κάνει το ΣΕΦ μία από τις πιο ισχυρές έδρες στην Ευρώπη.

Παράλληλα, καθιστούμε για ακόμα μια φορά σαφές ότι η βία και οι κάθε είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες, δεν έχουν θέση σε ένα αγώνα καλαθοσφαίρισης και βεβαίως δεν συνάδουν με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε ότι, σε περίπτωση πρόκλησης επεισοδίων στον προσεχή αγώνα, εντός ή εκτός γηπέδου, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να τιμωρηθεί η έδρα μας και η ομάδα μας να υποστεί ανυπολόγιστες ζημίες.

Σε πείσμα όσων θέλουν την ομάδα μας τιμωρημένη και χωρίς τον κόσμο της, οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν και πρέπει να μην απαντούν στις προκλήσεις από ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ".

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ