ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Και οι τυφλοί είδαν τον Γιαννακόπουλο να επιτίθεται στους διαιτητές"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δίνει συνέχεια στον "πόλεμο" με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς δημοσίευσε εικόνες από τον πέμπτο τελικό, αλλά και το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές.

Εχουν περάσει τέσσερις μέρες από το φινάλε της σεζόν και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, όμως ο "πόλεμος" ανάμεσα στους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο συνεχίζει να μαίνεται ανεξέλεγκτος.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε εκ νέου στο αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που υποστήριξε ότι δεν τα έβαλε με τους διαιτητές του πέμπτου τελικού, αλλά με ανθρώπους που είχαν αναλάβει την ασφάλεια περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, δημοσίευσαν εικόνες, αλλά και το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι "άρχοντες της αναμέτρησης".

Διαβάστε τι αναφέρουν χαρακτηριστικά και δείτε τις φωτογραφίες:

"Όπως είναι προφανές από τις φωτογραφίες, το Φύλλο Αγώνα και από τα βίντεο που όλοι μπορούν να δουν, ο κύριος Γιαννακόπουλος ΕΒΡΙΖΕ, ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ και ΜΟΥΤΖΩΝΕ τους διαιτητές και όχι τους σεκιούριτι που βρίσκονταν στο ΣΕΦ. Εκτός και εάν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έχασε ξαφνικά τον προσανατολισμό του, άλλον ήθελε να μουντζώσει και άλλον μούντζωνε, έβριζε και απειλούσε τους διαιτητές, τους οποίους είχε μπερδέψει με σεκιούριτι και τελικά, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, βρέθηκε στην γραμματεία. Πράγματι, "Και οι τυφλοί είδαν".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί ακριβώς ψηφίζουμε σ' αυτές τις ευρωεκλογές

Μια ανάλυση των στρατηγικών διατυπώσεων ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας λίγες ώρες πριν τις πιο κρίσιμες εκλογές από καταβολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.