ΚΑΕ Ολυμπιακός: Έκανε 8 ευρώ κατάθεση στο "PAO Alive"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, θέλοντας προφανώς να απαντήσει στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τους ερυθρόλευκους κατόχους διαρκείας, έκανε... κατάθεση 8 ευρώ στο "PAO Alive".

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, θέλοντας να απαντήσει στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τους ερυθρόλευκους κατόχους διαρκείας, έκανε... κατάθεση 8 ευρώ στο "PAO Alive" και μάλιστα κοινοποίησε και την απόδειξη. Με τον τρόπο αυτό, οι Πειραιώτες τρολάρουν το πράσινο εγχείρημα διάσωσης.

"Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του «Keep Pao Alive» THE DAY – 1/7/2020. #TheDay", τόνισαν χαρακτηριστικά οι ερυθρόλευκοι.

Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι νωρίτερα είχαν ανακοινώσει ότι θα δώσουν εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου σε φίλους του Ολυμπιακού, αναφέροντας πως πως όποιος φίλος των "ερυθρολεύκων" προσκομίσει το περσινό εισιτήριο διαρκείας του για τους αγώνες της ομάδας του Πειραιά, θα μπορεί να έχει μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ για τους αγώνες της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη σε... μισή τιμή.

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε αναπάντητο το τρολάρισμα και μένει να δούμε αν ο Παναθηναϊκός θα δώσει συνέχεια...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS