ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Να κρατήσει η ομάδα τον ρυθμό της"

Ίβκοβιτς: "Να κρατήσει η ομάδα τον ρυθμό της"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε ότι η ομάδα του έχει δουλέψει αρκετά, όμως χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς αναφέρθηκε αμέσως μετά τη νίκη των Πειραιωτών, λέγοντας ότι η ομάδα του έπαιξε καλά, όμως τόνισε ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά.

" Σήμερα έπαιξαν δυο παραδοσιακές ομάδες με πολλούς καινούργιους παίκτες. Αυτό φάνηκε από την αρχή. Εγώ μπορώ να πω για την ομάδα μου που έχουμε πολλά νέα παιδιά και που η κλήρωση μας έφερε δυνατά εκτός έδρας παιχνίδια στο ξεκίνημα, είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε σωστά", τόνισε ο "Ντούντα".

Στη συνέχεια τόνισε: " Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο με χαμηλά ποσοστά στα σουτ. Δείξαμε ότι η ομάδα έχει δουλέψει πολύ, αλλά ακόμα θέλουμε κι άλλη δουλειά. Είμαι ανήσυχος που δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα γιατί την επόμενη Παρασκευή παίζουμε στο Μπιλμπάο κι από σήμερα πρέπει να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα για να κρατήσει η ομάδα το ρυθμό της".

Έπειτα δήλωσε: "Όλη η χώρα είναι σε δύσκολη κατάσταση κι αυτό γίνεται και στο μπάσκετ. Εγώ δεν είμαι αρμόδιος να προτείνω. Σίγουρα όμως είμαι ανήσυχος γιατί τρεις μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν υπήρχε σύμβαση με την τηλεόραση και δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα. Εμείς φύγαμε από την Αθήνα για να μείνουμε Θεσσαλονίκη ως το Σάββατο και τώρα γυρίζουμε πίσω. Όλο το πρόγραμμά μας αλλάζει. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες αλλά να ξέρετε ότι η κατάσταση δεν είναι δύσκολη μόνο στην Ελλάδα".

Μάντζαρης: "Το μυαλό μας στην Μπιλμπάο"

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε: " Καλή αγωνιστική να έχουμε με υγεία πάνω απ’ όλα. Είναι σημαντικό για μας που ξεκινήσαμε με το δεξί κι ένα καλό ματς. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα και γι’ αυτό ξεφύγαμε στο σκορ και επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, αλλά επιστρέφαμε. Είναι λογικό όμως γιατί είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε ακόμα αρκετή δουλειά. Τώρα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ