ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Δυνατή και γνωστή σε εμάς η Φενέρ"

Ίβκοβιτς: "Δυνατή και γνωστή σε εμάς η Φενέρ"
INTIME SPORTS

Γνωστή ομάδα για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε τη Φενέρμπαχτσε (αύριο, 27/10, 21:45) ο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς. Διαβάστε λεπτομέρειες (video).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας (27/10, 21:45) απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ.

" Χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα γιορτάζουμε, αύριο όμως έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε με μια δυνατή και γνωστή σε εμάς ομάδα, την είχαμε αντιμετωπίσει και πέρυσι στους "16" της διοργάνωσης", τόνισε ο Ίβκοβιτς και πρόσθεσε:

" Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε με μία δυνατή και γνωστή ομάδα σε εμάς. Όταν λέω γνωστή γνωστή εννοώ πως την είχαμε συναντήσει και πέρσι στους 16. Φέτος θα την συναντήσουμε και πιο νωρίς. Η Φενέρ έμεινε με την ίδια φιλοσοφία, τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο σκελετό. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι όπως και αυτά που δίναμε πέρσι. Δεν χρειάζεται να κάνω περαιτέρω ανάλυση,

Η Φενέρ είναι μια ισορροπημένη ομάδα. Ξέρει να παίζει μπάσκετ σε όλο το γήπεδο. Εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι στο 1ο παιχνίδι μας εντός έδρας. Στην πρεμιέρα ο έλεγχος του παιχνιδιού μας δεν ήταν επιπέδου Ευρωλίγκα. Υπήρχαν σοβαροί λόγοι που δεν ελέγχαμε τον ρυθμό. Έπρεπε να έχουμε έμπειρους παίκτες έτοιμους. Περίμενα στο Μπιλμπάο να έχουμε miss match με τον Παπαδόπουλο αλλά δεν το είχαμε".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Όταν ήρθε στην ομάδα, τον ρώτησα αν καταλαβαίνει την φιλοσοφία του Ολυμπιακού, την πίεση στα 3/4 του γηπέδου και να βγαίνει στον αιφνιδιασμό και μου απάντησε πως είναι έτοιμος. Του είπα πως όλα θα έρθουν με τον χρόνο. Δυστυχώς ο παίκτης ξανά τραυματίστηκε και τώρα μετά από δέκα μέρες θα έχουμε βοήθεια σε αυτήν την θέση. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση που είχαν οι Μάντζαρης και Κατσίβελης.

Αν υπήρχε μία λύση και μπορούσαμε να υπογράψουμε έναν έμπειρο πόιντ γκαρντ, θα το κάναμε αλλά δεν βρέθηκε στην αγορά. Όταν ξεκινήσαμε με το σχέδιο των rokies, δίπλα στον Λούκας θέλαμε και έναν πιο έμπειρο παίκτη αλλά δεν βρήκαμε. Ίσως του δώσω μια ευκαιρία να παίξει αύριο".

Έπειτα δήλωσε: " Το αυριανό θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας. Η ομάδα αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα. Ο Παπαδοπουλος προπονήθηκε κανονικά σήμερα το πρωί και είναι πολύ καλύτερα. Ο Πελεκανός έχε βγάλει το γύψο και ξεκινάει θεραπεία και δεν έχει πια το οίδημα. Τα προβλήματα είναι μέρος της ζωής και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά. Εμείς πρέπει να είμαστε ομάδα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Είμαι αισιόδοξος πως θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και στο Μπιλμπάο ήμουν αισιόδοξος. Δεν ήξερα πως ο τραυματισμός του Λάζαρου πως ήταν τόσο σοβαρός. Η σοβαρότητα του τραυματισμού φάνηκε ξαφνικά κατά την διάρκεια του αγώνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ