ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήρθε νωρίτερα ο Ουόρικ

Ήρθε νωρίτερα ο Ουόρικ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο νέος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού Χακίμ Ουόρικ αφήνοντας πίσω του την Αυστραλία και φθάνοντας στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τρία τέταρτα νωρίτερα από την αρχική ώρα της άφιξής του.

Ο Χακίμ Ουόρικ έφθασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού όχι απλώς στην ώρα του αλλά τρία τέταρτα νωρίτερα από την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η ώρα άφιξης της πτήσης του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και πλέον απομένει η ενσωμάτωσή του με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουρντ/σέντερ και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρά το υπερατλαντικό του ταξίδι από την Αυστραλία μέσω Άμπου Ντάμπι, έδειξε ιδιαίτερα κεφάτος και ανυπόμονος για να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα. Κάτι εξάλλου που το έδειξε και από τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ όπου χαρακτήρισε την ομάδα του Πειραιά ως "Θρύλο" της Euroleague.

Ο Ουόρικ αποκτήθηκε πάνω στο νήμα της μεταγραφικής περιόδου των ομάδων που συμμετέχουν στο ΤΟΡ 16 της Euroleaugue την Τετάρτη (24/2) και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ την επόμενη Παρασκευή (4/3).

Αυτό που απομένει να φανεί είναι σε ποιανού τη θέση θα πάρει στη συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει ενημερώσει σχετικά τον ΕΣΑΚΕ. Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο είναι ότι ο Ουόρικ δύσκολα να κάνει ντεμπούτο την προσεχή Δευτέρα (29/2), σε τρεις μέρες δηλαδή, στο εντός έδρας παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής κόντρα στην Καβάλα στο ΣΕΦ.

Το σίγουρο είναι ότι ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ με τη νέα του ομάδα, τεχνικό τιμ και συμπαίκτες, θα γίνει στην προπόνηση του Σαββάτου (27/2). Κι αυτό γιατί οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται από χθες Πέμπτη (25/2) στην πρωτεύουσα της Καταλονίας για το σημερινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (26/2, 21:45) για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου του ΤΟΡ 16 της Euroleague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ