ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζει τον Τρίσταν Βούκσεβιτς του Ολυμπιακού

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ταλέντο και η μεγάλη προοπτική του Τρίσταν Βούκσεβιτς έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης (έντονο) και της Μπαρτσελόνα, οι οποίες εξετάζουν την περίπτωσή του (VIDEO).

Τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ξεχειλίζουν από ταλέντο, με τον Τρίσταν Βούκσεβιτς να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών. Ο γιος του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού (1995-'97, 2004) και του Απόλλωνα Πάτρας (1997-'01) είναι 15 ετών και με ύψος 2μ07 αγωνίζεται ως φόργουορντ.

Αποτελεί βασικό στέλεχος της παιδικής ομάδας των "ερυθρολεύκων", ενώ τους τελευταίους μήνες καλείται στην Εθνική Παίδων.

Η παρουσία του στο Βελιγράδι πριν από είκοσι μέρες για το Adidas U16 All Star Game (διεξήχθη στο περιθώριο του Final Four της EuroLeague) έδωσε τη δυνατότητα σε πολύ κόσμο να τον δει από κοντά και να αντιληφθεί τις δυνατότητες, όσο και το περιθώριο εξέλιξής του. Μεταξύ αυτών οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι σημείωσαν το όνομά του. Οι δύο ισπανικές ομάδες έχουν στα ραντάρ τους τον παίκτη, με τη "Βασίλισσα" να είναι αυτή που δείχνει τη μεγαλύτερη διάθεση να τον αποκτήσει.

Όχι τυχαία, δεδομένου ότι ο ισπανικός σύλλογος δίνει τεράστια έμφαση τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής, ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία με την επιλογή του Λούκα Ντόντσιτς πριν από μια πενταετία. Ο Ματέο Σπανιόλο είναι μια περίπτωση που ήδη δουλεύεται στο WiZink Center, με τον Τρίσταν Βούκσεβιτς να είναι μια ακόμη περίπτωση που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΣΤΑΝ ΒΟΥΚΣΕΒΙΤΣ

Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στο "3" και το "4", με μεγαλύτερη ροπή προς τη front line. Το γεγονός ότι έχει μεγάλα άκρα σε συνδυασμό με την ικανότητά του στη δημιουργία είναι τα δύο στοιχεία που τον ξεχωρίζουν από τα παιδιά της ηλικίας του. Με την παιδική ομάδα του Ολυμπιακού έφτασε φέτος μέχρι τους τελικούς της ΕΣΚΑΝΑ, ενώ πρόσφατα έδωσε το "παρών" με την Εθνική Παίδων στο διεθνές τουρνουά του Μπελγκάρντ. Καλείται επί μονίμου βάσεως στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με φόντο τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό του Νόβι Σαντ τον Αύγουστο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ