ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρώτη "ερυθρόλευκη" προπόνηση της χρονιάς

Η πρώτη "ερυθρόλευκη" προπόνηση της χρονιάς

Δείτε σε video στιγμιότυπα από την επίσημη πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (21/8) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι προπονήσεις έχουν αρχίσει εδώ και ημέρες στο Φάληρο. Η επίσημη "πρώτη", πάντως, διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (21/8) στο ΣΕΦ, με όλους τους παίκτες να είναι παρόντες και τους Ντέιβιντ Μπλατ , Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη να κάνουν τις πρώτες... προγραμματικές δηλώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από εδώ και στο εξής οι "ερυθρόλευκοι" μπαίνουν σε κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Από τις 26 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα βρίσκονται στο Μέτσοβο, όπου έχει προγραμματιστεί και το πρώτο φιλικό με τον ΠΑΟΚ (30/8). Δύο ημέρες αργότερα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Αρη (1/9) και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα μεταβεί στην Ισπανία για να συμμετάσχει σε ένα δυνατό τουρνουά με αντιπάλους την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάλαγα (13-14/9). Τον ίδιο μήνα θα ακολουθήσουν άλλα δύο τουρνουά στο Ηράκλειο (21-23/9) και στη Μόσχα (29-30/9).

Δείτε στιγμιότυπα από την "πρώτη" του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ:


Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ