ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η παραδοχή του Τουπάν: "Είχα σκαμπανεβάσματα στον Ολυμπιακό"

EUROLEAGUE / ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αξέλ Τουπάν, μίλησε για πρώτη φορά στη γαλλική ιστοσελίδα " dna.fr" μετά την ξαφνική του αποχώρηση από τους "ερυθρόλευκους" στις 14 Απριλίου.

Ο Αξέλ Τουπάν αιφνιδίασε τους πάντες τον Απρίλη, καθώς αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 14 Απριλίου, με την αιτιολόγηση ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από το ρόλο του στους "ερυθρόλευκους". Το σίριαλ μεταξύ των δύο είχε και συνέχεια με το επόμενο επεισόδιο για τη λύση του συμβολαίου, να παίζεται στα δικαστήρια.

Μετά την ξαφνική του αποχώρηση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα Μέσα με συνέντευξη του στη γαλλική ιστοσελίδα "dna.fr" και μίλησε για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό: "Για την ώρα δεν μπορώ να πω πολλά. Παρά την κατάληξη της ιστορίας, πέρασα πολύ καλά εκεί. Είχα υψηλού επιπέδου προπονητές, δούλεψα με σπουδαίους παίκτες, ανθρώπους με τους οποίους δέθηκα, ακόμα και σε διάστημα ενός χρόνου. Μοιραστήκαμε καλές στιγμές, παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά η χρονιά δεν ήταν αυτή που περιμέναμε".

Αναφορικά με τους στόχους που έθεσε φέτος η ομάδα του Πειραιά, αλλά και για την προσωπική του απόδοση δήλωσε: "Σ υνολικά, δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Ωστόσο, έπαιξα για ένα ιστορικό κλαμπ, για μια θρυλική ομάδα, μία από τις καλύτερες της Ευρώπης, με σπουδαίους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Οπότε, ακόμα και έτσι είναι μια σπουδαία εμπειρία, πολύ θετική. Σε ατομικό επίπεδο, είχα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου, αλλά κατάφερα να πραγματοποιήσω και καλά ματς και αυτό προμηνύει θετικά πράγματα για το μέλλον".

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για την ζωή στην πόλη της Αθήνας: " Ήταν φανταστικά. Καλά εστιατόρια, καλός καιρός, η θάλασσα και τα νησιά ήταν πολύ κοντά. Ζούσα νότια μια ανάσα από τη θάλασσα, δεν είχα κανένα παράπονο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου καλύτερα στην Ευρώπη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Όλο και καλύτερα ο Πρίντεζης, φιλικό με Λαύριο
Τόμιτς για Ολυμπιακό: "Ψηλά το κεφάλι"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ