ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Ούνικς θέλει Μάντζαρη

Η Ούνικς θέλει Μάντζαρη

Η Ούνικς Καζάν έχει προσεγγίσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη έχοντας καταθέσει πρόταση στον Έλληνα γκαρντ και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ούνικς Καζάν καλεί Βαγγέλη Μάντζαρη. Με το μέλλον του διεθνή γκαρντ στον Ολυμπιακό να είναι στον αέρα εδώ και αρκετό καιρό λόγω του συμβολαίου του που προβλέπει ετήσιες αποδοχές ύψους 900.000 ευρώ και παρά το γεγονός ότι το κλίμα έδειχνε να αλλάζει τις τελευταίες ημέρες με την προϋπόθεση ότι θα δεχόταν να μειώσει τις αποδοχές του, η Ούνικς προσέγγισε τον Μάντζαρη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη βέβαια θέλει μεν τον Μάντζαρη, με το ενδιαφέρον να μην είναι ακριβώς καινούριο αφού και πριν μερικά χρόνια είχε υπάρξει προσέγγιση, αλλά όχι με το συμβόλαιο που έχει στον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση ωστόσο που ο άλλοτε παίκτης του Περιστερίου έρθει σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" για την λύση του συμβολαίου του έναντι μίας καλής αποζημίωσης, τότε την σεζόν 2019/20 θα εισπράξει ένα ποσό κοντά σε αυτό που προέβλεπαν οι φετινές του αποδοχές.

Ο Μάντζαρης αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το 2011, όταν και πήγε στην ομάδα του Πειραιά από το Περιστέρι. Στο διάστημα αυτό ήταν ένα σταθερό μέλος του ροτέισον των "ερυθρόλευκων", όντας για χρόνια ο βασικός πόιντ γκαρντ της ομάδας. Αυτό ωστόσο άλλαξε την σεζόν 2018/19 με την έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ, με τον 29χρονο γκαρντ να φαίνεται να μην ταιριάζει στην φιλοσοφία του έμπειρου τεχνικού, με αποτέλεσμα να βγει εκτός ροτέισον, έχοντας 4.3 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 1.4 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ