ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η απάντηση της Forthnet στον Ολυμπιακό για το ΟΑΚΑ

Η απάντηση της Forthnet στον Ολυμπιακό για το ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Η Forthnet απάντησε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση και το εξώδικο της δεύτερης, με αφορμή την κάλυψη του ντέρμπι της Δευτέρας (19/10) με τον Παναθηναϊκό.

Η δημοσιογραφική κάλυψη του ντέρμπι "αιωνίων" της Δευτέρας (19/10) για τη 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αποτέλεσε σημείο διαμάχης της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τη Forthnet, αφού οι "ερυθρόλευκοι", όντας ενοχλημένοι, απέστειλαν εξώδικο στην πλευρά του συνδρομητικού καναλιού .

Η απάντηση από τη Forthnet δεν άργησε, αφού το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10) προέκυψε η επίσημη τοποθέτηση σχετικά με όσα έγιναν και καταλογίζονται από τον Ολυμπιακό στην εταιρεία για το ντέρμπι.

Αναλυτικά:

" Σε απάντηση της εξώδικης επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη Forthnet αναφορικά με τη μετάδοση του αγώνα της Basket League Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός από τα κανάλια Novasports, η εταιρεία αποκρούει τις αιτιάσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός και με επιστολή της τονίζει :

1.Τα κανάλια Novasports αντιμετωπίζουν ισότιμα όλες τις ομάδες σε όλα τα ελληνικά πρωταθλήματα που προβάλλουν, στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ και το πόλο.

2.Εδώ και 20 χρόνια η εταιρεία στηρίζει σταθερά τον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα το άθλημα του μπάσκετ. Από όλους τους φορείς του αθλήματος αναγνωρίζεται η καθοριστική συμβολή των καναλιών Novasports στην ίδια την ύπαρξη του πρωταθλήματος, μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που εισπράττουν οι 11 ΚΑΕ που συμμετέχουν στην Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης. Επίσης, χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία τους, τα κανάλια Novasports καλύπτουν με τον αρτιότερο τρόπο εκατοντάδες αγώνες όλων των διοργανώσεων και αποδεικνύουν στην πράξη ότι λειτουργούν με ενωτικό τρόπο προς όφελος όλων των ελληνικών ομάδων.

3. Τέλος, εφιστούν την προσοχή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην αποφυγή ενεργειών που οδηγούν στην "στοχοποίηση" συγκεκριμένων δημοσιογράφων των καναλιών Novasports. Και ειδικά σε μια περίοδο όπου υπάρχει έξαρση φαινομένων βίας εις βάρος εργαζομένων στον τομέα του Τύπου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ