ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γύρισε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Πάτρικ Γιανγκ

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δύο χρόνια μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Πάτρικ Γιανγκ απολαμβάνει ξανά τα νότια προάστια της Αθήνας και επισκέφθηκε σήμερα (31/5) το ΣΕΦ (PHOTOS).

Ήταν από τους πιο άτυχους μπασκετμπολίστες που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού . Έγινε μέλος της ομάδας το καλοκαίρι του 2015 και αποχώρησε από αυτή το καλοκαίρι του 2017, έχοντας ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς, επέστρεψε φέτος στα παρκέ για λογαριασμό της Αβελίνο και τώρα ο Πάτρικ Γιανγκ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα μέρη μας.

Ο 27χρονος Αμερικανός σέντερ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα και το μεσημέρι της Παρασκευής (31/5) επισκέφθηκε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο οποίο δεν είχε βρεθεί εδώ και μια διετία. Free agent πλέον, ο Γιανγκ προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, όμως φαίνεται πως δύσκολα θα τον δούμε την ερχόμενη σεζόν στην EuroLeague και μάλλον θα την αποφύγει κι εκείνος ώστε να βρει έναν σημαντικότερο ρόλο σε ομάδα μικρότερου βεληνεκούς.

Γύρισε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Πάτρικ Γιανγκ


Γύρισε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Πάτρικ Γιανγκ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ