ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γουίλιαμς-Γκος: "Σημαίνει πολλά που ήμουν η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΙΤΖΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΓΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΙΤΖΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΓΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος αποτέλεσε την πρώτη προσθήκη του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και το γεγονός αυτό, όπως τόνισε ο ίδιος, σημαίνει πολλά για τον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μίλησε για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του με τον Ολυμπιακ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ντέιβιντ Μπλατ.

"Γνωρίζω πως είμαι ένας παίκτης για το ΝΒΑ", ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "slipperstillfits" και συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας πως "οι τελευταίοι 16 μήνες ήταν τρελοί. Οι εμπειρίες που έχω αποκτήσει, η εξέλιξη στο παιχνίδι μου και τα χρήματα που προέρχονται από το γεγονός ότι είμαι επαγγελματίας είναι μία μεγάλη ευλογία. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί η σκληρή δουλειά πλέον ανταμείβεται, αλλά και για την κατεύθυνση της καριέρας μου. Όσο πολυάσχολος και ας είμαι, ακόμα και όταν οδηγώ ή ακούω μουσική προσπαθώ να ευχαριστώ τον Θεό".

Για την υπογραφή του στον Ολυμπιακό, είπε: "Τη μέρα που πήρα την απόφασή μου, μίλησα στο τηλέφωνο με τον Κάιλ Γουίλτζερ, τον Κέβιν Πάνγκος που ήταν στη Ζάλγκιρις και με τον Τζέρεμι Πάργκο που έπαιξε για τον Ντέιβιντ Μπλατ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δηλαδή μίλησα με τρία παιδιά που είτε είχαν παίξει για την ομάδα, είτε που ήταν προπονητής τους. Πέρσι ο Μπλατ προσπάθησε να με αποκτήσει μεσούσης της σεζόν. Ο κόουτς Μπλατ ήταν προπονητής στην Νταρουσάφακα και προσπάθησε να με πάει στην Τουρκία. Προπονούσε την Νταρουσάφακα στην Τουρκία και προσπάθησε να με αποκτήσει από την Παρτίζαν. Βέβαια, δεν είχα κάποιο buy out κατά τη διάρκεια της χρονιάς και η Παρτίζαν ήθελε να με κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν".

Επίσης, ο Αμερικανός γκαρντ παρατήρησε πως "μόλις άρχισε η συνεργασία του Μπλατ με τον Ολυμπιακό, ήμουν ο πρώτος παίκτης που του τηλεφώνησε. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Είναι πολύ για εμένα να έχω προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ και που ήμουν ο πρώτος παίκτης που ήθελε να αποκτήσει μία ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είχα μάθει για την ζωή στην πόλη από τον Γουίλτζερ και θα είναι μια σπουδαία εμπειρία να αγωνιστώ με προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ