ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γλίτωσε το νυστέρι ο Μιλουτίνοβ

Γλίτωσε το νυστέρι ο Μιλουτίνοβ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν θα χρειαστεί να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου, ενώ ο Γιώργος Μπόγρης θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση (29/6).

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει τον πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της εθνικής Σερβίας στο τρίτο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ο 24χρονος Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού ήταν στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο φινάλε της σεζόν παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο, ενώ ήταν ανοιχτό ήταν το ενδεχόμενο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Η κατάσταση του Μιλουτίνοβ, όμως, βελτιώθηκε και η νέα μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε, ήταν "καθαρή", γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να γλιτώσει το... νυστέρι. Επίσης, αυτό σημαίνει πως ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα δώσει το "παρών" στις αναμετρήσεις της εθνικής Σερβίας με την Γεωργία (29/6) και την Γερμανία (2/7) στο φινάλε της α' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ο Γιώργος Μπόγρης από την πλευρά του την επόμενη Τετάρτη (27/6) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, καθώς πριν από το... τζάμπολ της προημιτελικής σειράς της EuroLeague με την Ζάλγκιρις υπέστη μερική ρήξη μηνίσκου. Ο 29χρονος σέντερ είχε αποφασίσει να καθυστερήσει την επέμβαση για να βοηθήσει την ομάδα του και την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ