ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκριν: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για "διπλό" στο ΟΑΚΑ"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Έρικ Γκριν μίλησε για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Τα σχόλια του για ήττα στο Μιλάνο, για την αντίδραση με Μπάμπεργκ και η αναφορά στον Χάκετ.

Ο Έρικ Γκριν ανανέωσε το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για το παιχνίδι της Δευτέρας (30/1) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να νικήσει τους "πράσινους" στο ΟΑΚΑ. Τα σχόλια του για ήττα στο Μιλάνο, για την αντίδραση με Μπάμπεργκ και η αναφορά στον Χάκετ.

Το blog του Έρικ Γκριν:

"Να παλέψουμε για κάθε μπάλα

Φίλες και φίλοι μου, ελπίζω όλοι να είστε καλά και να περνάτε όμορφα. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν περίεργη για εμάς. Αρκετά δύσκολη, επίπονη, με ταξίδι και δύο ματς στα οποία κάναμε μια ήττα και μια νίκη.

Θέλω να αρχίσω από το παιχνίδι στο Μιλάνο και πριν αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι, να πω ότι χάρηκα ιδιαίτερα που είδα και πάλι από κοντά τον Ντάνιελ. Δυστυχώς ήταν ο μεγάλος άτυχος της ομάδας μας για φέτος και χάρηκα που τον είδα και μιλήσαμε. Θα ήθελα πολύ να νικήσουμε την Αρμάνι και να του δώσουμε χαρά, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η άμυνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε και επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να σκοράρουν σχεδόν 100 πόντους, κάτι που δεν έπρεπε με τίποτα να συμβεί.

Δύο ημέρες μετά, όμως, αντιδράσαμε σωστά. Η Μπάμπεργκ μας είχε πληγώσει στον πρώτο γύρο και ξέραμε πόσο σκληρή και καλή ομάδα είναι. Άλλωστε το έδειξε και απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, δύο ημέρες νωρίτερα. Παίξαμε όμως, σωστά, παίξαμε το μπάσκετ που θέλαμε και πήραμε τη νίκη.

Τώρα, έχουμε ακόμη μια φοβερά δύσκολη αποστολή μπροστά μας. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του και ξέρουμε ότι και πάλι θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη. Τους έχουμε αντιμετωπίσει φέτος αρκετές φορές και πιστεύω δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας. Εμείς έχουμε τα προβλήματα με τους τρεις τραυματίες, αλλά ποτέ δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τους τραυματισμούς ως δικαιολογία.

Όποιος θέλει περισσότερο τη νίκη και το δείξει στο παρκέ, αυτός θα την πάρει. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι. Πρέπει να δείξουμε θέληση και πάθος για τη νίκη, να παλέψουμε για κάθε μπάλα, για κάθε ριμπάουντ, για κάθε σουτ, για κάθε άμυνα. Τέτοια ντέρμπι τα κρίνουν οι λεπτομέρειες και θα πρέπει να κρατήσουμε ψηλά τον βαθμό συγκέντρωσης μας σε υψηλά επίπεδα.

Με εκτίμηση,

Έρικ"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ