ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκομέλσκι Καπ: Το απόλυτο τεστ για Ολυμπιακό με ΤΣΣΚΑ, μάχη και για Προμηθέα

Γκομέλσκι Καπ: Το απόλυτο τεστ για Ολυμπιακό με ΤΣΣΚΑ, μάχη και για Προμηθέα
eurokinissi EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα (25/9) την ΤΣΣΚΑ στον τελικό του Γκομέλσκι Καπ, στο πιο δυνατό του τεστ πριν την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Την Ούνικς αντιμετωπίζει ο Προμηθέας.

Το... καλύτερο για το τέλος άφησε ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι' αντιμετωπίζουν σήμερα (25/9) την ΤΣΣΚΑ (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον τελικό του "Γκομέλσκι Καπ", στο πιο δυνατό φιλικό τεστ τους πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για την σεζόν 2019/20.

Έχοντας πάρει οριακή νίκη επί της Ούνικς χθες (24/9), το σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει πραγματικά τς δυνάμεις του κόντρα στην κάτοχο της EuroLeague, προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση ετοιμότητας βρίσκεται.

Λίγο νωρίτερα, o Προμηθέας, ο οποίος ηττήθηκε στον άλλο ημιτελικό από την ΤΣΣΚΑ, αντιμετωπίζει την Ούνικς (16:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), σε ένα ακόμα δυνατό τεστ για τους Πατρινούς πριν μπουν και αυτοί στο παρκέ για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την σεζόν 2019/20.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ