ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκετσεβίτσιους: "Να ξεχάσουμε την ήττα στην Τουρκία"

Γκετσεβίτσιους: "Να ξεχάσουμε την ήττα στην Τουρκία"
INTIME SPORTS

Να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Γαλατάσαραϊ και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, τόνισε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (29/01, 19:00, ΝΕΤ).

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία για την δεύτερη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με τον Ρέθυμνο στο ΣΕΦ (29/01, 19:00, ΝΕΤ).

Οι παίκτες του Στέργιου Κουφού έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ και χρειάζονται προσοχή.

" Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα στην Τουρκία και να μη σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Εφές γιατί το Ρέθυμνο έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι στην Κρήτη ότι αν πάρει αέρα στο παιχνίδι μπορεί να κάνει ζημιά", τόνισε αρχικά ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και συμπλήρωσε:

" Έχουν ενθουσιασμό, δεν έχουν άγχος και εμείς δεν πρέπει να τους δώσουμε το δικαίωμα".

Αγγέλου: "Ομάδα με αξιοπρόσεκτα σημεία..."

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε: " Για μας το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ σημαντικό, αφού περιλαμβάνει πολλά σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξεκινάμε με το Ρέθυμνο μία ομάδα με τρία αξιοπρόσεκτα σημεία στο παιχνίδι της", δήλωσε ο Αγγέλου και συμπλήρωσε:

" Τη θετική σχέση ασίστ - λαθών, την ικανότητα στο τρίποντο και την έμφαση στο τρανζίσιον παιχνίδι. Όπως σε κάθε ματς, το ζητούμενο είναι η αμυντική προσήλωση και να μπορέσουμε να ενσωματώσουμε στο παιχνίδι μας τα δύο νέα παιδιά, έχοντας παράλληλα θετική εικόνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ