ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιώργος Συρίγος για το Ολυμπιακός - Χίμκι: "Τυπική διαδικασία επειδή ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός"

Γιώργος Συρίγος για το Ολυμπιακός - Χίμκι: "Τυπική διαδικασία επειδή ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι, αναφέροντας ότι υπήρχε διαφορά ποιότητας, κάτι που φάνηκε όταν ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εύκολα με 71-57 της Χίμκι για την 19η αγωνιστική της EuroLeague , βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 12-7. Ήταν μία... επαγγελματική νίκη για τους "ερυθρόλευκους", που απέφυγαν τις κακοτοπιές Ο Γιώργος Συρίγος στο σχόλιό του στον Sport24 Radio 103.3 για το παιχνίδι στάθηκε στην εικόνα σοβαρότητας που έδειξε ο Ολυμπιακός, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνετη επικράτησή τους.

" Η διαφορά ποιότητας φάνηκε από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Συρίγος, για να προσθέσει στην συνέχεια: " Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο δεν έχουμε πολλά άλλα να πούμε, υπό την έννοια ότι επειδή ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός πήρε μία εύκολη νίκκη. Ήταν τυπική διαδικασία χωρίς να είναι τυπική διαδικασία, με τον Ολυμπιακό να επιβεβαιώνει όλα αυτά τα οποία συζητούσαμε νωρίτερα. Όταν ο Ολυμπιακός δεν στηρίζεται μονάχα στους γνωστούς, δηλαδή τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Μιλουτίνοβ - με τον Σέρβο να είναι πλέον το Νο1 της ομάδας - και έχει έναν τέτοιο Παπανικολάου, που εδώ και έναν μήνα καλπάζει δεν έχει πρόβλημα".

Ακολούθως ο Γιώργος Συρίγος στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ επιβράβευσε τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ με την χρησιμοποίησή του στην βασική πεντάδα, τονίζοντας ότι πλέον ο έμπειρος τεχνικός έχει βρει τον τρόπο να έχει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση με τον τρόπο που αλλάζει τις βασικές πεντάδες, ενώ στάθηκε και στην αγωνιστική έκρηξη του Κώστα Παπανικολάου, που οφείλεται στο ότι ξεκαθάρισε το ροτέισον της ομάδας στην θέση του σμολ φόργουορντ:

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ