ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιώργος Συρίγος για Ολυμπιακό: "Έλεγχε την κατάσταση και αυτοκτόνησε"

Γιώργος Συρίγος για Ολυμπιακό: "Έλεγχε την κατάσταση και αυτοκτόνησε"

Ο Γιώργος Συρίγος έκανε στον Sport24 Radio 103,3 τον πρώτο απολογισμό της πορείας των "ερυθρόλευκων" στην EuroLeague, ενώ τόνισε ότι πλέον χρειάζονται καθαρές αποφάσεις και όχι "ναι μεν, αλλά".

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague, νικώντας εύκολα με 99-74 τη Νταρουσάφακα . Στην ομάδα όμως δεν υπήρχε χώρος για χαμόγελα, αφού οι "ερυθρόλευκοι" αποκλείστηκαν από τα playoffs. Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 το παιχνίδι, ενώ έκανε και τον πρώτο απολογισμό των "ερυθρόλευκων" στην διοργάνωση.

" H ομάδα τα τελευταία 25 λεπτά, κόντρα σε όλα, με 1.000 άτομα στο ΣΕΦ, ήταν πάρα πολύ καλός. Ήταν από τις περιπτώσεις που όταν κάνεις το αυτονόητο δεν θα κερδίσεις κάτι, όταν δεν κάνεις το αυτονόητο δεν έχεις τίποτα να κερδίσεις, αλλά πολλά να χάσεις" σχολίασε σχετικά με το παιχνίδι ο Γιώργος Συρίγος, για να εστιάσει στην συνέχεια στα λάθη των "ερυθρόλευκων" , λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Είναι δική του η αποτυχία (σ.σ του Ολυμπιακού) 100%. Έλεγχε απόλυτα την κατάσταση και τελικά αυτοκτόνησε. Ακόμα κι έτσι, αποχαιρέτησε την διοργάνωση παίζοντας ένα αξιοπρεπές παιχνίδι. Τώρα, έρχεται η ώρα του απολογισμού.

Ο Ολυμπιακός απέτυχε γιατί είχε κακή διαχείριση και δεν είχε αντανακλαστικά όταν τα πράγματα στράβωσαν. Μία μεγάλη ομάδα δε μπορεί να μένει στους τραυματισμούς και τα προβλήματα που αντιμετώπισε, αν και για ορισμένα από αυτά είχε ευθύνη η ίδια. Πρέπει να έχει αντιδράσεις. Έτσι γίνεται σε αυτό το επίπεδο. Όλοι περιμένουν ένα χιλιοστό να τους δώσεις για να πάρουν ένα ακόμα. Ο Ολυμπιακός απέτυχε πλήρως και είναι δική του ευθύνη".

Τι θέλει τώρα; Ρεαλισμό. Καθαρές αποφάσεις, όχι "ναι μεν, αλλά", όχι τα απορρίμματα κάτω από το χαλάκι, όχι στρουθοκαμηλισμούς, όχι συναισθηματισμούς, όχι διλήμματα τα οποία στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν και πηγάζουν από άλλα ζητήματα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για τις μεγάλες ομάδες για να πηγαίνουν μπροστά. Αν μπλέξουν με "ναι μεν αλλά" θα φάνε τα μούτρα τους".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ