ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιασικεβίτσιους: "Ο Ολυμπιακός χάνει σε δημιουργία χωρίς Σπανούλη-Στρέλνιεκς"

Γιασικεβίτσιους: "Ο Ολυμπιακός χάνει σε δημιουργία χωρίς Σπανούλη-Στρέλνιεκς"
EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε ότι το διάστημα που απουσιάζουν οι Σπανούλης και Στρέλνιεκς ο Ολυμπιακός έχει χάσει πράγματα στην επίθεση, αλλά έχει κερδίσει στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (29/3) στην Ζάλγκιρις (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 29η αγωνιστική της EuroLeague , παίζοντας για την... ζωή του στην διοργάνωση, ενώ υπάρχει και σενάριο που αποκλείεται ακόμα και με δύο νίκες . Λίγο πριν την αναχώρηση της Ζάλγκιρις από την Λιθουανία με προορισμό την Ελλάδα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο παιχνίδι, προτιμώντας να σταθεί στο δίδυμο των Σπανούλη-Στρέλνιεκς που έχουν απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός τεχνικός δήλωσε: " Ο Ολυμπιακός έχει χάσει πολλά σε δημιουργία και σκοράρισμα το διάστημα που απουσιάζουν αυτοί οι δύο παίκτες.

Ίσως βέβαια να είναι καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού πλέον, αλλά στην επίθεση έχει χάσει δύο παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν. Έχουν σημαντικούς ρόλους, αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να προσέξεις και τους συμπαίκτες τους".

Ακολούθως ο Σάρας επιβεβαίωσε ότι ο Παούλιους Γιανκούνας έχει τεθεί εκτός για τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" , ενώ στάθηκε στη σημασία των Γιώργου Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοβ στο παιχνίδι των "ερυθρόλευκων": " Στην γραμμή ψηλών υπάρχουν ο Πρίντεζης και ο Μιλουτίνοβ, που προκαλούν προβλήματα. Το να τους σταματήσουμε είναι μία από τις προτεραιότητές μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ