ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για το "7 στα 7" στα Τρίκαλα ο Ολυμπιακός

Για το "7 στα 7" στα Τρίκαλα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θέλει να σημειώσει την έβδομη σερί νίκη του σε Ελλάδα-Ευρώπη στα Τρίκαλα την Κυριακή (15/11, 17:00, Novasports2). Χωρίς Γιανγκ και Σπανούλη οι Πειραιώτες. Ο αρχηγός χάνει και το ματς με Τσεντεβίτα.

Για την 6η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Ολυμπιακός την Κυριακή (15/11, 17:00, Novasports2) θα αντιμετωπίσει στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα.

Στόχος των ερυθρολεύκων να σημειώσουν την έβδομη σερί νίκη τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, ύστερα από τα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Αρκαδικό, Αρμάνι Μιλάνο, ΠΑΟΚ, Λιμόζ, Λαύριο και Αναντολού Εφές.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν στα Τρίκαλα χωρίς τους τραυματίες Πάτρικ Γιανγκ και Βασίλη Σπανούλη. Ο Αμερικανός σέντερ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό του γόνατο, ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα αφού δέχθηκε ένα χτύπημα στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού γόνατος και θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες. Ο έμπειρος γκαρντ θα απουσιάσει και από το παιχνίδι κόντρα στη Τσεντεβίτα στη Κροατία την ερχόμενη Πέμπτη (19/11, 20:00).

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στα Τρίκαλα, έχοντας στην θέση του Βασίλη Σπανούλη τον νεαρό Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος θα πάρει την θέση του στην αποστολή. Στο στρατόπεδο των Πρωταθλητών Ελλάδας κύριο θέμα συζήτησης είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Πάτρικ Γιανγκ, ένας τραυματισμός που σόκαρε όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ