ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ντέιβιντ Ρίβερς

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ντέιβιντ Ρίβερς
INTIME SPORTS

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς θα ξαναβρεθεί στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για να διδάξει και να μιλήσει σε μαθητές για το μπάσκετ και τον συνδυασμό με το σχολείο.

Μετά από απουσία μερικών ετών, ο Ντέιβιντ Ρίβερς θα βρεθεί εκ νέου στην Ελλάδα, για να διδάξει σε μαθητές σχολείων τα μυστικά του αθλήματος. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού προανήγγειλε την επιστροφή του στη χώρα μέσω μηνύματος που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σπεύδοντας να ευχαριστήσει δημόσια -μεταξύ άλλων και- τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

" Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ και του Ολυμπιακού. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα επισκεφτώ κάποια ελληνικά σχολεία και συλλόγους από τις 17 έως τις 25 Οκτωβρίου. Στη διάρκεια της επίσκεψής μου, θα συνομιλήσω με παιδιά και γονείς, όπως επίσης θα συμμετάσχω σε μερικές προπονήσεις, όπου θα μοιραστώ τις γνώσεις και την έμπνευση για ακαδημαϊκή και αθλητική τελειότητα.

Θέλω να πω εκ των προτέρων ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, την κοινωνία της πόλης και τους αξιωματούχους που καθιστούν εφικτή την παρουσία μου στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να σας δω όλους, να μιλήσουμε και να βγάλουμε πολλές φωτογραφίες.

Τα λέμε σύντομα,

Ντέιβιντ Ρίβερς"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ