Επισήμως στον Ολυμπιακό Τσαλδάρης και Μπάρλος

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης και Νίκος Μπάρλος είναι οι νέοι υπεύθυνοι του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσαν οι "ερυθρόλευκοι".

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την συμφωνία με τον Δημήτρη Τσαλδάρη και τον Νίκο Μπάρλο, οι οποίοι είναι οι νέοι υπεύθυνοι του αναπτυξιακού της προγράμματος και των αγωνιστικών της τμημάτων υποδομής. Ο Αργύρης Καμπούρης θα είναι στο πλευρό τους ως τεχνικός σύμβουλος, ενώ λιμάνι... έπιασε  και ο προπονητής Αντώνης Κουρμούλης, καθώς και η δική του συμφωνία με τους ερυθρόλευκους πήρε επίσημη μορφή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Τσαλδάρη και Νίκο Μπάρλο ως νέους υπεύθυνους του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού και όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής.

Οι δυο πρώην καλαθοσφαιριστές που κόσμησαν τα γήπεδα με την παρουσία τους θα έχουν στο πλευρό τους ως τεχνικό σύμβουλο τον θρυλικό αρχηγό Αργύρη Καμπούρη και άμεσο συνεργάτη τον τεχνικό Αντώνη Κουρμούλη.

Με στόχο η Ακαδημία και τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του Θρύλου να συνεχίσουν να πορεύονται πάνω στις σωστές βάσεις που μπήκαν την τελευταία τριετία υπό την καθοδήγηση του κ. Νίκου Κεραμεύς, η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου παράλληλα με την ανδρική μας ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οδηγός επιβίωσης για νέους μπαμπάδες

Χρήσιμες συμβουλές για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις στη νέα φάση της ζωής σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.