ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Χάνει την σεζόν ο Αγραβάνης

Επίσημο: Χάνει την σεζόν ο Αγραβάνης

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα άσχημα μαντάτα για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ανακοινώνοντας ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω ρήξης χιαστού στο δεξί γόνατο. Τι σκέφτεται ο Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό του.

Χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη θα χρειαστεί να πορευτεί ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο διεθνής φόργουορντ υπέστη ρήξη χιαστού , ανακοινώνοντας ότι θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν".

Πλεον οι "ερυθρόλευκοι" μένουν με τους Γιώργο Πρίντεζη και Κάιλ Ουίλτζερ στην θέση του πάουερ φόργουορντ, με τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Κώστα Παπανικολάου να αναμένεται να βοηθούν επικουρικά όποτε χρειαστεί. Προς το παρόν ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να σκέφτεται να προχωρήσει σε προσθήκη για να καλύψει το κενό που παρουσιάζεται μετά την απώλεια του Αγραβάνη. Τα νέα του τραυματισμού του εξάλλου είναι ακόμα "φρέσκα", οπότε δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση επί του θέματος, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να αναμένεται προς το παρόν να συνεχίσει ως έχει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ