ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Για έξι χρόνια στον Ολυμπιακό ο Νικολαΐδης

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος διέπρεψε το φετινό καλοκαίρι με την Εθνική Εφήβων. Για έξι χρόνια υπέγραψε ο 17χρονος γκαρντ.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη πήρε επίσημο τόνο το Σάββατο (31/8), με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Ο 17χρονος γκαρντ προέρχεται από τον Μαντουλίδη, ενώ πριν από ένα μήνα έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων του Βόλου. Αυτές οι εμφανίσεις αποτέλεσαν την αφορμή για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, τη φανέλα του οποίου θα φορά για τα επόμενα έξι χρόνια.

" Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Νικολαϊδη. O 17χρονος γκαρντ συμφώνησε με την ομάδα μας για τα επόμενα έξι χρόνια" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ερυθρόλευκοι.

Ο νεαρός αθλητής προορίζεται για την ομάδα που θα κατεβάσει ο Ολυμπιακός στην Α2 την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες των Δημήτρη Τσαλδάρη - Αντώνη Κουρμούλη - Νίκου Μπάρλου. Προς το παρόν πάντως, συμμετέχει στην προετοιμασία της "πρώτης" ομάδας των ερυθρολεύκων υπό τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Μέτσοβο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ