ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε ο Πρίντεζης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έπειτα από τρεις εβδομάδες ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Εκτός έμεινε ξανά ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Τρεις εβδομάδες μετά το νέο πρόβλημα που προέκυψε στα δάχτυλα του ενός ποδιού, ο Γιώργος Πρίντεζης επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο διεθνής φόργουορντ πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού και σιγά σιγά μπαίνει πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενόψει της έναρξης των playoffs στη Stoiximan.gr Basket League και συγκεκριμένα τη σειρά με την Κύμη.

Ο 33χρονος φόργουορντ παρουσίασε το πρόβλημα πριν από τον τρίτο αγώνα της σειράς με την Ζάλγκιρις, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αγωνιστεί στο κρίσιμο τέταρτο ματς στο Κάουνας.

Στο μεταξύ, το "παρών" στη σημερινή προπόνηση των "ερυθρόλευκων" έδωσε ακόμα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Προμηθέα (13/5) λόγω αποστήματος σε ένα δόντι . Στον αντίποδα, εκτός προπονήσεων βρίσκεται σταθερά ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ