ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψαν οι ΜακΛίν και Παπανικολάου

Επέστρεψαν οι ΜακΛίν και Παπανικολάου
EUROKINISSI

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν τέθηκε και πάλι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ μέρος του προγράμματος του Ολυμπιακού την Κυριακή του Πάσχα (8/6) ακολούθησε ο Κώστας Παπανικολάου. Παρέμειναν εκτός οι Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί...

Oι παίκτες του Ολυμπιακού το Μ. Σάββατο (7/4) είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αλλά το απόγευμα της Κυριακής (8/4) του Πάσχα αντάμωσαν στο ΣΕΦ, όπου και άρχισαν την προετοιμασία τους για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με το Λαύριο (11/4) και τον Πανιώνιο (13/4) για την 22η και την 23η αντίστοιχα αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

O Γιάννης Σφαιρόπουλος μάλιστα, έσβησε και δύο ονόματά από το απουσιολόγιό του, καθώς είδε τους Τζαμέλ ΜακΛίν και Κώστα Παπανικολάου να ανεβάζουν "στροφές". Ο Αμερικανός σέντερ προπονήθηκε κανονικά, καθώς άφησε πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε ενώ μέρος του προγράμματος του Ολυμπιακού ακολούθησε ο Κώστας Παπανικολάου (τενοντίτιδα - οστικό οίδημα). Ο 28χρονος διεθνής φόργουορντ τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες είχε μείνει εκτός προπονήσεων, αλλά πλέον άρχισε να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην δράση.

Αντιθέτως, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος αναρρώνει από επέμβαση αφαίρεσης τύλων (κάλων) και ο Κιμ Τιλί που έχει πρόβλημα στο δεξί γόνατο (έχει μαζέψει υγρό) δεν συμμετείχαν στην προπόνηση του Ολυμπιακού, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοβ προτιμήθηκε να ακολουθήσει μέρος του "ερυθρόλευκου" προγράμματος. Ο Σέρβος σέντερ τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση και οι "ερυθρόλευκοι" προτίμησαν να του δώσουν μερικές... ανάσες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ