ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέμβαση στους κοιλιακούς για Αθηναίου

BASKET LEAGUE / ÑÅÈÕÌÍÏ - ÏÓÖÐ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÑÅÈÕÌÍÏ - ÏÓÖÐ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αθηναίου, ύστερα από συννενόηση με την ομάδα του Ολυμπιακού, έκανε επέμβαση στους κοιλιακούς, βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Γιάννης Αθηναίου παραμένει εκτός ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες, όντας τιμωρημένος από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο , καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού δυσαρεστήθηκε με την συμπεριφορά του παίκτη του λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης των "ερυθρολεύκων" κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο Έλληνας γκαρντ, από τότε, δεν εμφανίζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να παραμένει ενοχλημένος με τον παίκτη του. Με αφορμή την υποχρεωτική άδεια που έχει ο Γιάννης Αθηναίου από τον προπονητή του, σε συννενόηση με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο αθλητής έκανε πετυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς, για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στο συγκεκριμένο σημείο.

Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη, ο Γιάννης Αθηναίου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα τα καταφέρει. Ο 30χρονος γκαρντ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουν υπάρξει συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για να λήξει με ομαλό τρόπο η συνεργασία τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ