ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέμβαση για Παπανικολάου, αμφίβολος για το ντέρμπι

Επέμβαση για Παπανικολάου, αμφίβολος για το ντέρμπι

Ο Κώστας Παπανικολάου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 μέρες. Αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Για περίπου 10 μέρες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο. Ο 27χρονος φόργουορντ δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Κρήτη, καθώς είχε ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο. Με την επιστροφή της ομάδας έκανε μαγνητική και το νυστέρι κρίθηκε απαραίτητο.

Ο Κώστας Παπανικολάου, θα απουσιάσει από τις ερχόμενες φιλικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη (με αρχή την Πέμπτη, 28/9, απέναντι στην Μπεσίκτας) και η συμμετοχή του χαρακτηρίζεται αμφίβολη για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, στην οποία οι Πειραιώτες υποδέχονται στο (κεκλεισμένων των θυρών) ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό (8/10). Πιθανότατα θα προλάβει το συγκεκριμένο ματς, αλλά το σίγουρο είναι πως ακόμη και αν τα καταφέρει, θα παρουσιαστεί ανέτοιμος.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Κώστας Παπανικολάου θα υποβληθεί το βράδυ της Δευτέρας σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης οστεοχόνδρινου τεμαχίου από τον αριστερό αστράγαλο.

Ο διεθνής φόργουορντ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για διάστημα 7-10 ημερών".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ